Cazuri de ortodonție

Înghesuire dentară

Caz Dr. Mircea Georgescu Inițial maxilarului a fost îngust și dinții foarte înghesuiți. Tratamentul a fost realizat fără extracții cu aparat fix Damon. În urma tratamentului dinții sau aliniat perfect și zâmbetul la finalul tratamentului este minunat.

Arcade dentare înguste

Caz. Dr. Mircea Georgescu Înainte de tratament arcadele dentare erau îngustate, dinții mandibulari acoperiți complet de către cei maxilari. Aspectul facial era afectat de mandibula situată posterior. Tratamentul a fost efectuat cu aparat fix Damon.

Mușcătură inversă

Caz. Dr. Mircea Georgescu Inițial toată arcada maxilară era în interiorul celei mandibulare. Într-un interval de timp scurt mușcătura s-a rezolvat. Aparatul utilizat tip Damon cu tehnologie de vârf.

Maxilar îngust

Caz. Dr. Claudia Grancea Dinții sunt înghesuiți, caninul superior și cel inferior de pe partea stânga sunt proeminenți, mai în față și mai în exterior decât restul dinților. Din cauza maxilarului mai îngust, incisivii laterali de sus sunt mai în interior și mușcă invers cu dinții de jos, iar caninul stâng nu are suficient spațiu.

Mușcătură adâncă acoperită

Caz. Dr. Claudia Grancea Pacienta s-a prezentat la cabinet cu dureri gingivale puternice la partea de jos. Din cauza mușcăturii foarte adânci, în care dinții de sus acoperă complet pe cei de jos, gingia suferă, este inflamată și începe să se retragă. Estetic, zâmbetul pacientei este afectat. Dinții de sus, fiind foarte mult înclinați în [...]

Timpul si ortodonția

Una dintre cele mai mari satisfacții profesionale este să vezi că rezultatele eforturilor întinse pe doi, trei ani sunt confirmate în timp. Mai ales când este vorba de pacienți care în momentul începerii tratamentului sunt copii și la finalul tratamentului sunt deja adolescenți. Am revăzut-o pe această pacientă la aproximativ trei ani de la finalizarea [...]

Caz 5

Final de tratament ortodontic realizat cu succes Situație inițială: pacient -adolescentă, maxilar îngust cu un canin care nu avea suficient loc să erupă și care rămăsese blocat în os. S-a aplicat aparat dentar, caninul a fost poziționat corect pe arcadă și dinții au fost alinati. Tratamentul a durat 2 ani și jumătate, însă rezultatele sunt [...]

Caz 4

Atunci când dinții sunt situați prea în față, armonia feței este afectată, iar repoziționarea dinților frontali este absolut necesară. Acesta este cazul unei adolescente care după 2 ani de tratament cu aparat fix cu bracket “low friction “ și-a recăpătat echilibrul facial și zâmbetul binemeritat. De ce este important să interveniți la timp în cazul [...]

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă