Dotări


Cabinetul nostru are 5 unituri dentare Planmeca dotate cu sisteme de dezinfecție, radiologie panoramica și retroalveolară Soredex (la noi veți putea efectua toate tipurile de radiografii necesare tratamentului stomatologic)

Cabinetul dedicat implantologiei și intervențiilor chirurgicale este dotat cu aparate modern (fiziodispenser, piezo, laser) pentru a facilita tratamentele și pentru rezultate excelente.

Tratamentele pe rădăcinile dentare se fac cu ajutorul microscopului (Carl Zeiss).

În ceea ce privește refacerea danturii cu ajutorul pieselor protetice (punți coronare) utilizăm scanarea intraorala cu scanner Planmeca Emerald, dinții se proiectează virtual și realizarea propriu zisă se face prin frezarea unor blocuri de ceramică sau zirconiu cu ajutorul mașinii de frezat Planmeca PlanMill 40.

În ceea ce privește dezinfecția și sterilizarea, avem 3 autoclave dintre care unul rapid (10 min/ciclu), iar înainte de a fi sterilizat tot instrumentarul este spălat și dezinfectat în mod automat la mașina de spălat și dezinfectat complet automatizată Melag.

În anul 2019 am început un proiect cu fonduri europene in valoare de ….  Prin care am schimbat complet aparatura din dotare…..