Facem performanță împreună!

Clinica Unu a fost înființata în anul 2007 de către Dr. Mircea Georgescu și Dr. Alexandra Georgescu din dorința furnizării unor servicii de medicină stomatologică de calitate atât pentru copiii cât și pentru adulții cu probleme ortodontice și alte probleme stomatologice. Conceptul clinicii Unu este unul inovator și complet, cu o echipă de medici dentiști cu o vastă calificare medicală și cu o ținută deontologică impecabilă. Pentru a ne atinge scopul și din dorința de a îmbunătăți capacitatea de dezvoltare a clinicii prin diversificarea serviciilor oferite, în anul 2019 am accesat fonduri europene in valoare 1.276.415 lei.

Specialiștii cu experiență ai Clinicii Unu te conduc la cele mai înalte rezultate: sigure, controlabile, pe termen foarte lung.
Specialiștii noștri trec dincolo de limitele tradiționale și oferă fiecărui pacient zâmbetul mult dorit, fie că este vorba despre un tratament stomatologic digital general sau de prevenție, fie că este vorba despre un tratament stomatologic avansat care în alte locuri a primit răspunsul fără soluție.

despre 2
despre 3
despre 1

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

    Ia legătura cu noi!

    Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


      Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
      Acceptă