Media

Experții din familia 32 își asumă rolul de a educa, de a fi alături de pacientii noștri prin oferirea de informații documentate pentru a susține sănătatea dentară a celor ce își doresc o viață de calitate și cu zambet.

În această secțiune, puteți găsi atât aparițiile TV ale specialiștilor noștri cât și emisiunile noastre proprii despre ultimele noutăți în domeniu.

Grefa de gingie. CSID, ProTV, Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32 & Dr. Simona Boberis

Ce este grefa de gingie si pentru ce se folosește? Cum putem preveni retracția gingivală? Aflati totul de la Dr. Razvan Boberis, CEO Clinica 32 și Dr. Simona Boberis într-un reportaj semnat „Ce se întâmplă, Doctore?”, StirileProTV.

Fațete dentare | Reabilitare orală totală | Dr. Simona Boberis

Fațetele dentare au o indicație majoră în reabilitarea orală totală, atunci când pacienții au dinți tociți, cariați sau cu incongruențe dentoalveolare majore. În planul de tratament cu abordare multidisciplinară care are ca scop reabilitarea întregului aparat dento-maxilar, rolul fațetelor dentare este complex. Află mai multe de la dr. Simona Boberis, Clinica 32.

Problemele de sănătate dentară | Dr. Răzvan Boberis

Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit pentru Prima TV despre problemele de sănătate dentară la români, despre ce alte complicații pot apărea dacă neglijăm să avem grijă de dinții noștri.
Clinica 32 oferă sub același acoperiș tratamente stomatologice din toate ariile medicinei dentare pe baza unei infrastructuri digitale, materie primă premium și manopere de ultimă oră.

Puterea stomatologiei moderne digitale | Dr. Răzvan Boberis,  CEO Clinica 32 & Dr. Simona Boberis

Timp redus de tratament. Fără durere. Tratamente stomatologice digitale într-o singură zi.
Despre toate acestea, respectiv despre puterea stomatologiei moderne digitale au vorbit dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32 și Dr. Simona Boberis într-un material „Ce se intampla doctore?”, PRO TV.

Sfaturi pentru o dantură sănătoasă | Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32

Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32 a vorbit în direct în platoul Observatorului, Antena 1, despre cele mai importante sfaturi pentru o dantură sănătoasă și frumoasă.
Domnul doctor a explicat ce înseamna manopera implant dentar fără taieturi, ghidat digital, și ce înseamnă tratamente stomatologice digitale.

Robotul CEREC | Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32

Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32, a vorbit despre robotul CEREC la Stirile Pro Tv, ora 19.00. Robotul CEREC este folosit în tratamente stomatologice digitale de calitate superioară, ce ne ajută săluăm amprenta digitală și să proiectăm dinții virtuali, fără durere. fără disconfort.

Despre igiena dentară și despre tratamente stomatologice digitale | Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32

Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32, s-a aflat in direct in platoul emisiunii 1 Matinal, TVR1. Dr. Boberis a fost invitatul lui Dorin Chioțea și au discutat despre igiena dentară a românilor, dar și despre tratamentele stomatologice digitale și despre stomatologia modernă. 

Despre prevenție | Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32

Chiar dacă, acum, implanturile se pot monta într-o singură ședință, fără taieturi, e mai bine să prevenim decât să tratăm problemele danturii atât în cazul adulților, cât și în cazul copiilor. Despre toate acestea ne vorbește dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32, într-o intervenție la Realitatea TV!

Albirea dentară Beyond | Dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32

 Vârful de lance în gadgeturile de albire dentară de la nivel mondial este acum disponibil în Clinica 32. Lampa Beyond II Whitening Accelerator este updatată cu tehnologie ce folosește ultrasunetele și substanțe active de calitate premium pentru a obține cel mai alb zâmbet, într-un timp scurt, fără disconfort și cu rezultate pe termen lung. Despre toate acestea ne vorbește dr. Răzvan Boberis, CEO Clinica 32, într-o intervenție la Prima TV!

Igiena și sănătatea dentară la copii | Dr. Simona Boberis

Doamna Doctor Simona Boberis a fost prezentă, în direct, în platoul 1 Matinal, la TVR 1. S-a discutat despre cele mai importante aspecte ale igienei și sănătății dentare la copii.

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica UNU

  Strada de Mijloc nr 1
  Brașov

  Telefon

  +40 268 418969

  Program

  Luni-Vineri09:00-20:00

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă