Pacientul CM a venit la noi având probleme estetice dar și instabilitate a mușcăturii.Pentru o estetică și funcționalitate superioară planul de tratament a presupus refacerea edentațiilor laterale maxilare prin punti de zirconiu și refacerea morfologiei coronare prin fațete și coroane integral ceramice(fară structură de metal). Pentru a testa noua mușcătură dar și estetica după prepararea dinților am realizat un mockup care înseamnă refacerea provizorie a dinților cu material compozit până la restaurările finale.

După ce am obținut o mușcătură confortabilă și pacientul s-a declarat mulțumit de aspectul estetic, am început dinte cu dinte restaurarea finala.Împreună cu colaboratorii noștrii de la laboratorul de tehnică dentară IVODENT , Diana și Laurențiu Olteanu am realizat fațete si coroane itegral ceramice dintr-o ceramică de cea mai bună calitate(E-MAX IVOCLAR) facând preparații minim invazive pe dinți.Rezultatul a fost optim din punct de vedere funcțional și estetic.


Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă