Vă prezentăm cazul unui pacient adult cu dinți compromisi care din păcate nu au mai putut fi salvați.

Tratamentul a constat în extracția dinților restanți și inserarea implanturilor dentare atât la nivelul maxilarului cât și mandibular.

Pentru perioada în care s-a așteptat ca implantele să fie integrate în os, pacientul a purtat proteze provizorii pentru ambele arcade.

După această perioada am realizat și montat definitiv lucrările dentare fixe.
Prin acest tratament pacientul a redobândit dantura mult visată, iar din punct de vedere medical s-a urmărit îmbunătățirea aspectului estetic și bineînțeles funcționalitatea.
Pacientul va trebui să revină periodic la clinică pentru procedurile de profilaxie, la fel ca și în cazul pacienților care nu poartă proteze, adică odată la fiecare 4 sau 6 luni.

La acest caz au colaborat: Dr. Răzvan Boberis și Dr. Oana Camen

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești aspectul și funcționalitatea danturii adresează-ne orice întrebare legată de acest subiect in rubrica comentarii.

În cadrul clinicii poți beneficia de consultanță specializată înainte de demararea oricărui tratament.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă