Caz reabilitare orală

Dr. Camen Oana

Este un tratament mai special realizat în către Dr. Oana Camen în colaborare cu dr. Răzvan Boberis.

All on 4/All on 6 este o tehnică de tratament ce se adresează pacienților care fie sunt edentați total (cu atrofie osoasă moderată) fie sunt pe cale să devină edentați total din cauza bolii parodontale în stadiu avansat sau a distrugerii dinților prin traumatisme sau carii dentare complicate.

Procedura constă în reabilitarea maxilarelor prin inserarea a 4 sau 6 implanturi (în funcție de densitatea osoasă) și realizarea imediată a unei lucrări provizorii ce va fi fixată prin înșurubare pe implanturile respective, urmând ca, în medie, peste 6 luni să fie realizate lucrările definitive.

În prima etapă au fost realizate extracțiile dentare, regularizarea osoasă și inserția implanturilor imediat postextracțional, cât și lucrările provizorii apoi în etapa secundă, după aproximativ 6 luni, s-au realizat lucrările definitive metalo-ceramice înșurubate pe implanturi.

 

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă