Radiologie

clinicaunu-19-640x480

Investigația radiologică este importantă în cadrul tratamentului stomatologic. Se tot vorbește în ultima vreme despre”revoluția digitală”.În imagistica medicală digitalizarea si prelucrarea imaginii pe calculator este un standard de multă vreme.Avantajele sunt multiple , de la o doză de radiații mică încasată de pacient până la imaginea de foarte bună calitate și care poate fi și mai mult îbunătățită prin prelucarea digitală.

Program panoramic adult

Radiografia panoramică, încă de la prima consultație, oferă informații prețioase în legătură cu afecțiunile dentare axistente (sunt afectiuni care nu se manifestă clinic și sunt descoperite asfel întâmplător ).Calitatea imaginii este un element esențial pentru un diagnostic corect .Toate programele panoramice incorporează un sistem avansat de compensare spinală, care permite afisarea corectă a anatomiei dentare cu eliminarea umbrei date de către coloana vertebrală.

img2b2Layer 543

Ortopantomograma și teleradiografia de profil sunt esențiale pentru diagnosticul și tratamentul anomaliilor dentomaxilare.

Program cefalometric
Expuneri laterale sau proiecții posterior-anterior/anterior- posterior, ambele pot fi efectuate cu programul cefalometric.

Program panoramic copil
Minimizarea dozei administrate unui pacient copil este foarte importantă. Un timp de expunere redus precum și o suprafață expusă redusa permite obținerea unei imagini de calitate chiar și în aceste condiții.

Imagine secțională
Pot fi selectate între 1 si 5 secțiuni ale unei radiografii panoramice. Acest program permite examinarea doar a zonei de interes, reducând astfel doza administrată. Radiografia retroalveolară când este de bună calitate oferă detalii interesante despre anatomia rădicinii dentare și a structurilor anatomice învecinate. Generatorul de înaltă frecvență oferă imagini de înaltă calitate. Potențialul constant oferit de tehnologia DC generează radiații mai dure reducând ira dierea la nivelul pielii, în comparație cu generatoarele convenționale de curent alternativ (AC).

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

    Ia legătura cu noi!

    Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


      Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
      Acceptă