Recomandări post tratament stomatologic – extracție dentară

Recomandări Extracție Dentară - Clinica Unu Brasov

Alimentatie moale si in general lichida: supa, piure, compot, budinca (la temperatura camerei). Se recomandă ca masticatia sa fie efectuata pe partea opusa celei in care s-a facut extractia.

 

NU recomandam:

  • Clatirea cu apa sau ceai de musetel si consumul de bauturi acidulate;
  • Scobirea alveolei;
  • Consumul de bauturi alcoolice si tutun;
  • Consumul de alimente fierbinti sau prea reci, produse lactate si alimente tari;
  • Periajul dintilor, care va fi reluat abia dupa 24 de ore, fara a atinge plaga cu periuta de dinti.
  • Controlul post-extractional este OBLIGATORIU la oricare semn de evolutie nefavorabila a plagii (sangerari, dureri) in zilele urmatoare.

Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia romaneasca bazat pe principiile stomatologiei digitale: totul sub un singur acoperis, tratamente noninvazive FARA DURERE, tehnici si manopere de ultima ora, tratamente cu abordare multidisciplinara, computer tomograf CBCT ce permite analize 3D, echipa specializata la New York University.
Clinica 32 este singura clinica din Romania care ofera PARTENERIATUL UNIC cu fabrica de implanturi din Suedia prins sistemul Atlantis ceea ce inseamna dinti pe implant proiectati virtual in timp real si specific fiecarui pacient. Alte manopere premium oferite de Clinica 32 sunt All on 4 & All on 6, Implantul dentar ghidat digital fara taieturi, manopere complexe bazate pe investigatii 3D si/sau pacient virtual. Clinica 32 detine doua sedii complet dotate digital situate central in Bucuresti si asigura locuri de parcare. Cereti detalii la receptie despre parcare.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă