Recomandări post tratament stomatologic – obturație compozit (plombă)

Sfatul stomatologului la Clinica Unu Brașov. Recomandări post tratament stomatologic – obturație compozit (plombă).
  • Efectuati periajul dentar de doua ori pe zi, dimineata si seara cate 2 minute; 
  • folositi ata dentara, apa de gura si ideal dusul bucal (o data pe saptamana);
  • schimbati periuta dentara (constant la 2-3 luni);
  • reveniti la un consult stomatologic cel putin o data pe an, ideal de doua ori pe an pentru fumatori si/sau daca suferiti de boala parodontala;
  • nu consumati alimente dure care ar putea fractura plomba (samburi, nuci etc.); 
  • nu consumati alimente lipicioase (ex. caramele)

Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia romaneasca bazat pe principiile stomatologiei digitale: totul sub un singur acoperis, tratamente noninvazive FARA DURERE, tehnici si manopere de ultima ora, tratamente cu abordare multidisciplinara, computer tomograf CBCT ce permite analize 3D, echipa specializata la New York University.
Clinica 32 este singura clinica din Romania care ofera PARTENERIATUL UNIC cu fabrica de implanturi din Suedia prins sistemul Atlantis ceea ce inseamna dinti pe implant proiectati virtual in timp real si specific fiecarui pacient. Alte manopere premium oferite de Clinica 32 sunt All on 4 & All on 6, Implantul dentar ghidat digital fara taieturi, manopere complexe bazate pe investigatii 3D si/sau pacient virtual. Clinica 32 detine doua sedii complet dotate digital situate central in Bucuresti si asigura locuri de parcare. Cereti detalii la receptie despre parcare.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă