Servicii

La CLINICA 32 ne vom ocupa de toți cei 32 de dinți pentru ca tu TOT SĂ ZÂMBEȘTI! Tu vei primi servicii complete, cu cele mai bune aparate, radiologie și materiale de calitate, totul la un preț care te avantajează. Oferim toată gama de servicii stomatologice, începând de la o simplă obturație la copii, la albiri cu lampa dentară, până la operații de sinus lifting, adiții osoase, chistectomii sau inserări de implanturi dentare. Mai jos regăsiți principalele servicii medicale pe care Clinică 32 le oferă.

Implant dentar

Implantul dentar digital 100% personalizat, One day Implant, All on 4 & All on 6 sau Implantul dentar fără tăieturi sunt manoperele digitale avansate cele mai apreciate și sigure. În stomatologia clasică, pacienții erau condamnați să nu aibă dinți ficși și o viață de calitate. În prezent, oferim rezultat sigur indiferent de gravitatea situației.
img1b2Layer 532

Estetica

Zâmbetul de Hollywood este posibil. Tehnologia digitală și materialele avansate oferă pacientului posibilitatea de a obține dinți naturali, 100% personalizați. Tratamentele se realizează cu implicarea celor mai noi tehnici Digital Smile Design, Pacient Virtual, Mock up.
.
img2b2Layer 559

Chirurgie orală

Tratamentele chirurgicale sunt realizate, de asemenea, pe baza tehnologiei digitale. Pacientul beneficiază de principiile stomatologice digitale : minim invaziv, vindecare accelerată, fără durere. Trauma la care era supus pacientul în stomatologia tradițională este redusă substanțial sau chiar anulată.
img1b3Layer 542 copy

Ortodonție

Tratamentele ortodontice adresate copiilor și adulților se realizează cu abordare multidisciplinară. Se folosesc cele mai avansate sisteme de bracketi care pot înlătura manoperele chirurgicale și reduce substanțial timpul de tratament. Datorită evoluției digitale, pacientul beneficiază până la final de un tratament confortabil și predictibil.
img2b3Layer 559

Laborator dentar

Laboratorul dentar este 100% dotat cu tehnologie de ultimă oră ce implică imprimante 3D, mașini de frezat și scannere. Pacientul obține un tratament dentar superior prin implicarea tehnicianului în planul de tratament și rezultate.
img1b4Layer 559

Radiologie 2D si 3D

Clinicile 32 au incorporate sectiile de radiologie ce sustin investigatii 2D si 3D. Astfel, echipa de specialisti lucreaza pe baza de diagnostic digital cu plan de tratament cu abordare multidisciplinara. Tratamentele pot implica conceptul de pacient virtual ce garanteaza rezultatele tratamentelor avansate.
img2b4Layer 553

Tratamente copii

Echipa 32 include specialiști cu experiență în realizarea de tratamente stomatologice pentru micuții pacienți. Aceștia stăpânesc tehnici de tratament speciale pentru copii ce presupun o coordonarea a manoperelor în timp redus, fără durere și într-o atmosfera foarte plăcută și relaxantă.
img1b5Layer 558

Parodontologie

Tratamentul afecțiunilor parodontale în cadrul Clinicii 32 este sistematic și 100% predictibil deoarece pornim întotdeauna de la un diagnostic precis, un diagnostic în cadrul căruia decelăm factorii favorizanți ai bolii și factorul determinant pe care apoi îl ținem sub control. Folosim tehnologii de ultimă oră în cadrul etapei de decontaminare cât și în cadrul etapelor de regenerare tisulară ghidată ceea ce face intervențiile eficiente și predictibile.
img2b5Layer 562

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica Stomatologică Scărlătescu

  Strada Scărlătescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologică Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Servicii Servicii Servicii Servicii

  Ne preocupăm de TOT pentru ca experiența 32 să fie una cât mai placută – puteți face programările online, puteți plăti cu cardul, puteți plăti în 6 rate fără dobândă prin Garanti Bonus Card, benefic…
  Vezi mai mult

  Despre

  Despre Clinica 32

  Planuri & Prețuri

  Carieră

  Blog

  Contact

  Clinica stomatologică
  Scarlatescu

  Str. Scarlatescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +40316203030

  Clinica stomatologică
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă