Tehnologie digitala

img1b2Layer 534

Scanner Dentsply Sirona

În Clinicile 32 există 3 astfel de tehnologii.
Scanarea digitală implică o precizie inexistentă până la ora actuală și control pentru obținerea rezultatelor. Înlocuiește amprenta tradițională cu grad crescut de disconfort și reflex de vomă. Este o tehnologie care face parte din revoluția digitală stomatologică. În doar câteva minute, dantura pacientului este scanată și rezultatul este păstrat în fișa de tratament, astfel încât, informația scanată este utilă, inclusiv pe viitor pentru a menține sănătatea dentară a pacientului. Altfel, scanarea intraorală digitală că etapă a tratamentului stomatologic oferă un beneficiu real prin faptul că se permite instant partajarea informațiilor dintre clinică și laboratorul dentar cu ajutorul softurilor digitale. Scanarea dentară permite realizarea unui tratament dentar personalizat, cu rezultate sigure și cu posibilitatea de estetică superioară.
img2b2Layer 532

Microscopul endodontic Leica

Microscopul Leica este o tehnologie dentară creată de unul dintre liderii din domeniu, Leica fiind un brand consacrat care se distinge prin faptul că a creat această tehnologie special pentru tratamentele stomatologice digitale moderne. Tratamentele endodontice se realizează la calitate înalta datorită acestui microscop care aduce inovație la nivel de vizualizare, iluminare și mărire. Toate acestea oferă endodontului control în tratamentul de canal și o precizie care în endodontia tradițională nu era posibilă.
img3b2Layer 533

Microscopul endodontic Zeiss

Microscopul Zeiss este tehnologia de aur folosită în tratamentele endodontice. Sistemul de lupe performante de care beneficiază acest gadget amplifică de până la 25 de ori imaginea și astfel îi oferă medicului specialist posibilitatea de a trata eficient zone greu accesibile într-un alt mod. Tratamentele endodontice realizate astfel sunt FĂRĂ DURERE, RAPIDE și EFICIENTE în ceea ce privește costul. De asemenea, se reduce considerabil numărul de vizite la medicul dentist. Un tratament corect și complet de canal se poate efectua acum și în maxim două vizite comparativ cu 5-6 vizite pentru tratamentul stomatologic clasic.
img1b3Layer 552

Laser Dioda Biolase EPIC X

Această tehnologie este, de asemenea, realizată de unul dintre liderii modiali în stomatologia laser cu o tradiție de peste 30 de ani. Tratamentele stomatologice realizate cu Biolase EPIC X sunt biologice, elimină durerea și totodată oferă siguranța rezultatului. Acest tip de tehnologie stă la baza principiilor stomatologiei digitale care sunt prezente și în Clinicile 32, conform cărora pacientul primește tratamente fără durere, cu timp scurt de recuperare și în vizite puține la stomatolog. Alte beneficii reale aduse de terapia laser sunt:
-Prevenirea și reducerea inflamatiilor;
-Reducerea substanțială a riscului de infecție;
-Curățare în profunzime și sterilizare a pungilor parodontale.
Laserul oferă posibilitatea de a realiza cel mai bun tratament existent la ora actuală pentru boală parodontală, cauza nr. 1 pentru pierderea dinților.
img3b3Layer 552

Membrana A-PRF (advanced plasma reach factor)

Membranele PRF și A-PRF (Advanced Plasma Rich Factor) sunt folosite în mod frecvent în chirurgia orală, fiind foarte eficiente în procesele de regenerare și vindecare a țesuturilor moi cât și dure, scad riscul apariției infecțiilor, reduc edemul post-operator, acestea continând un concentrat de trombocite și fibrină, o sursă esențială de factori de creștere ce se vor elibera treptat timp de câteva zile după intervenție. Prepararea lor se face rapid, direct în cabinet, chiar înainte de intervenția chirurgicală, prin recoltare de sânge propriu, apoi printr-o tehnică specială de centrifugare, fără adăugare de alte substanțe chimice și se obține un preparat 100% biocompatibil și lipsit de riscuri pentru pacienți. Utilizarea acestor membrane APRF este foarte vastă, fiind indicate în majoritatea manoperelor chirurgicale de la nivelul cavitatii orale: extracții dentare, sinus-lift, adiții osoase, tratamentul parodontozei, implantologie.
img4b4Layer 551

ISQ

Sistemul ISQ (Implant Stability Meter) este un sistem de testare a stabilității implantului, mai exact a stabilității laterale a acestuia și a calității osului. ISQ presupune montarea unui dispozitiv electronic pe implant care acționează pe bază magnetică. El transmite o undă care se pierde în osul în care este inserat implantul. În funcție de răspunsul oferit de ISQ, se obține o valoare care, în mod normal, este recomandat să fie peste 70. Dacă rezultatul este peste 70, atunci osul este bun și implantul se va integra bine, iar dintele provizoriu poate fi pus imediat. A doua testare se realizează după perioada de osteointegrare a implantului. În acest pas, valorile testului ISQ trebuie să fie mai mari raportat la testare inițială. Acest sistem de măsurare digitală indică modul în care implantul dentar s-a asimilat în os. Astfel, un implant cu un scor de peste 73 nu mai poate fi scos din os. Un scor între 60 și 70 indică o stabilitate mică spre medie, ceea ce înseamnă că implantul mai are nevoie de integrare în os. Un scor mai mic de 60 de unități indică scoaterea implantului imediat.
img5b4Layer 544

Piezochirurgie | Chirurgie ultrasonică

Este o tehnologie folosită în implantologia dentară, chirurgia dentară, endodontie, parodontologie. În Clinicile 32, piezochirurgia există în fiecare cabinet din secțiile mai sus menționate. Piezochirurgia sau chirurgia ultrasonică este recomandată pentru operațiile de adiție de os, sinus lifting și chiar extracții dentare. Ultrasunetele folosite nu lezează în niciun fel țesuturile, operațiile sunt minim invazive, traumele post operatorii sunt minime. Refacerea este mult mai rapidă față de operațiile clasice. În chirurgia maxilo-facială, piezochirurgia permite tăierea oaselor fără a afecta țesuturile moi. Permite o precizie crescută față de orice a existat în tratamentele stomatologice clasice. Pe lângă precizie, oferă siguranță, o regenerare rapidă și reduce considerabil stresul posttraumatic.
img6b4Layer 551

Lampa Beyond și Lampa Zoom
pentru albire dentară

Vârfurile de lance în gadgeturile de albire dentară de la nivel mondial sunt acum disponibile în Clinica 32. Lampa Zoom II și Lampa Beyond II Whitening Accelerator updatată cu tehnologie ce folosește ultrasunete și substanțe active de calitate premium sunt cele mai bune tehnologii pentru a obține cel mai alb zâmbet, într-un timp scurt, fără disconfort și cu rezultate pe termen lung. Albirea cu Lampa Beyond înseamnă: Rezultate imediate | 100% non invaziv | 100% fără durere | Albirea inclusiv a colorațiilor de tetraciclină ceea ce nu era posibil până acum | Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de undă mai mică | Substanțe 100% eficiente | 100% proces de albire controlabil. Un zâmbet sănătos și frumos = Zâmbet de succes.

img7b4Layer 540

Obturație canal 3D Bee Fill

După tratamentul de canal, cea mai importantă manoperă este sigilarea canalelor sau obturația de canal. Această se face cu un aparat ce injectează gutaperca caldă, sigilând perfect canalele inclusiv canalele laterale, nu se resoarbe și păstrează dintele o perioadă îndelungată în stare foarte bună. Nu se schimbă culoarea dintelui în timp, nu se infiltrează și nu recidivează tratamentul de canal.
img8b4Layer 539

Inhalosedarea

Inhalosedarea sau ,,Laughing Gas’’ este un amestec de protoxid de azot și oxigen care se administrează cu o mască înainte de tratamentele stomatologice pentru a înlătura frica de dentist. Practic pacientul se relaxează, nu mai este stresat de faptul că se află pe scaunul stomatologic, durerea scade și, de asemenea, dispare inclusiv micul disconfort generat de realizarea anesteziei locale. Nu există efecte adverse. Este o metodă perfect sigură. Inhalosedarea este recomandată pentru pacienții cu frică de dentist și în general copiilor.

250 lei

Rezervare consultatie si
plan de tratament

Consultație
Radiografie panoramică digitală
Plan de tratament
Rezervare programare.

.
.
.
.
.

Cumpără

550 lei

Consultație și pachet digital

Consultație
Radiografie panoramică digitală
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraorală full HD
Planificare implant
Rezervare programare

.
.
.

Cumpără

900 lei

Consultație și design digital
fațete

Consultație
Radiografie panoramică digitală
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraorală full HD
Planificare implant
Rezervare programare
Digital Smile Design

.

Cumpără

1500 lei

Pregătire implant fără tăieturi

Consultație
Radiografie panoramică digitală
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraorală full HD
Planificare implant
Simulare dinți virtuali
Printare 3D ghid digital pentru implanturi fără tăieturi
Rezervare programare
.

Cumpără

Cu ce te putem ajuta? Contactează-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
în chat sau programează o consultație.

  Clinica UNU

  Strada de Mijloc nr 1
  Brașov

  Telefon

  +40 268 418969

  Program

  Luni-Vineri09:00-20:00

  Ia legătura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
   Acceptă